Μοντέλο έκανε 200 επεμβάσεις για να μοιάζει με καρτούν

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018
29093676_120691955439111_1613079138149597184_n.jpg

H Pixee Fox είναι μοντέλο, ζει στις ΗΠΑ και θέλει να μοιάζει με καρτούν. Για να το καταφέρει έχει υποβληθεί σε 200 πλαστικές επεμβάσεις, με την πιο δύσκολη από όλες όπου αφαίρεσε έξι πλευρά για να έχει την πιο στενή μέση που υπάρχει.

Το μοντέλο δηλώνει πως θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε επεμβάσεις, παρόλο που γνωρίζει πως βάζει σε κίνδυνο την υγεία της.

Διαβάστε εδώ:H Jane Fonda πιο αληθινή από ποτέ: "Μακάρι να μην είχα κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ο εθισμός στην πλαστική χειρουργική είναι μια ακόμη ψυχολογική εξάρτηση η οποία πιθανόν να οφείλεται στην αδυναμία ικανοποίησης του ατόμου με την εικόνα του. Ο υπερβολικός αριθμός αισθητικών επεμβάσεων είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει ακριβώς τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα: η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση που επιδιώκει κάποιος μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη δομή του σώματός του. Παρόλα αυτά πολλοί, που κυρίως προέρχονται από το χώρο του θεάματος, παίρνουν αυτό το ρίσκο και υποβάλλονται σε συνεχείς πλαστικές επεμβάσεις.

Ψυχολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολλαπλές θεραπείες είναι ενδεικτικές της επιθυμίας μερικών ατόμων για την τελειότητα, στο βωμό της οποίας δε διστάζουν να ρισκάρουν την υγεία τους καταφεύγοντας σε επικίνδυνες ακρότητες.