CELEBRITIES

H αποκάλυψη της Keira Knightley για την ταινία "Love Actually"


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2018

20050917_bap_g203_050.jpg

H Keira Knightley αποκάλυψε ότι δε θυμάται πώς καταλήγει η ιστορία του χαρακτήρα της στην ταινία "Love, Actually". Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια συνέντευξη-video μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία "Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια", στην οποία κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες του Google.

"Πώς προφέρει το όνομά της η Keira Knightley;"

"Tι χρώμα είναι τα μαλλιά της Keira Knightley;"

"Τραγουδάει η Keira Knightley;"

Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που η Keira απάντησε με άνεση. Όταν όμως ήρθε η ώρα να απαντήσει στην ερώτηση "Με ποιον χαρακτήρα καταλήγει η Keira Knightley στο Love Actually;", η ηθοποιός τα βρήκε σκούρα. Η Keira στράφηκε για βοήθεια στην Mackenzie Foy, η οποία όμως δεν είχε δει την ταινία - λογικό, δεδομένου ότι το Love Actually κυκλοφόρησε 2003 και η Mackenzie γεννήθηκε το 2000. "Eίμαι με τον άντρα μου, ε; Είμαι με τον Chiwetel Ejiofor; Την έχω δει μόνο μια φορά και ήταν πάρα πολύ παλιά. Δε φεύγω με τον Andrew Lincoln, έτσι δεν είναι;"

Εμείς που έχουμε δει την ταινία 92392 επιβεβαιώνουμε ότι όντως η Juliet καταλήγει με τον άντρα της τον Peter. 

Δείτε επίσης: Keira Knightley: 9 αξεπέραστα beauty looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.