CELEBRITIES

H Kim Kardashian αποκάλυψε τη στιγμή που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2018

20181009_zaa_nc34_095.jpg

Η Kim Kardashian έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians - μία που είχε να κάνει με τη ζωή της ως party girl αρκετά χρόνια πριν.

Συζητώντας για το πρόσφατο reunion που είχε με τους πρώην συμμαθητές της, η Kardashian ανέφερε στον Scott Disick και τη Kendall Jenner, τις φορές που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, η Kim είπε: 

"Παντρεύτηκα ενώ είχα πάρει έκσταση," αναφερόμενη στον σύντομο γάμο της με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas. "Πήρα έκσταση μία φορά και παντρεύτηκα, πήρα ξανά και γύρισα sex tape. Όλα τα κακά θα συνέβαιναν τότε". 

"Είχες πάρει έκσταση όταν γύρισες το sex tape;" τη ρώτησε ο Disick σοκαρισμένος, ενώ η Kardashian του απαντά ήρεμα: "Όλοι το ξέρουν, το σαγόνι μου έτρεμε όλη την ώρα".

Μετά την εξομολόγηση, η Kim είπε στον Scott και τη Kendall για μία άγρια βραδιά που είχε με την Paris Hilton όταν διασκέδαζαν στην Ίμπιζα. "Η Kendall δεν έχει ιδέα. Πέρασα μία άγρια φάση προς το τέλος της εφηβείας," είπε η Kim. "Δεν είμαι έτσι πλέον".

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.