CELEBRITIES

Ο Quentin Tarantino παντρεύτηκε τη Daniella Pick


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2018

20170612_zaa_a123_3571.jpg

Ο Quentin Tarantino ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων.

Ο διάσημος σκηνοθέτης (Pulp Fiction, Kill Bill, Άδωξοι Mπάσταρδη) παντρεύτηκε το μοντέλο Daniella Pick το βράδυ της Τετάρτης στο Los Angeles. Οι νιόπαντροι φαίνεται πως ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια κλειστή τελετή, η οποία ακολουθήθηκε από μια μεγαλύτερη δεξίωση.

Η 35χρονη Ισραηλινής καταγωγής Pick φαίνεται πως γιορτάζει από το Σαββατοκύριακο, καθώς ανέβασε στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το νυφικό πάρτι της, τα οποία έχουν γίνει ένα Highlight στα Insta stories της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 8 χρόνια, όταν ο Tarantino βρέθηκε στο Iσραήλ για το promotion της ταινίας Άδωξοι Mπάσταρδη. Αρραβωνιάστηκαν το 2017. "Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που γιορτάζουμε τον αρραβώνα μας εδώ στο Iσραήλ", είχε γράψει τότε το μοντέλο.

Μπορεί η ταινία του Tarantino "Once Upon A Time In Hollywood" να βρίσκεται στο post production, πάντως πηγές από την πλευρά της Pick δηλώνουν ότι το μοντέλο είναι έτοιμο να κάνει παιδιά.

Δείτε ακόμη: Quentin Tarantino - Daniella Pick

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.