CELEBRITIES

H Kat Von D έγινε μαμά


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2018

20160217_zan_af3_0051.jpg

Η Kat Von D γέννησε το πρώτο της παιδί, με τον 43χρονο Leafar Seyer. Η 36χρονη tattoo artist και μεγιστάνας του makeup ανακοίνωσε το χαρούμενο γεγονός, αναρτώντας μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, Leafar Von D Reyes, στην αγκαλιά του συζύγου της.

«Ευχαριστούμε όλους τους ααπημένους φίλους, την οικογένεια, τους fans και τους followers για την υπομονή που δείξατε μέχρι να ανακοινώσουμε τον πολυαναμενόμενο ερχομό του. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο σύζυγός μου κι εγώ θέλουμε τις επόμενες μέρες (το 4ο τρίμηνο) να συγκεντρωθούμε στο μωρό και στη μετάβαση της υπέροχης σχέσης μας σε υπέροχη γονεϊκή σχέση. Οπότε παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε αν δεν είμαστε τόσο πολύ εδώ για λίγο καιρό. Απλώς να ξέρετε ότι σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη».

Η Kat και ο Seyer παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 έκαναν μια μεγάλη τελετή το καλοκαίρι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ένα μήνα νωρίτερα, με μια φωτογραφία της Kat στην οποία φαινόταν η κοιλιά της.

Δείτε τα προϊόντα makeup της Kat Von D

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.