CELEBRITIES

4 New Year's Resolutions διάσημων ανθρώπων για να εμπνευστούμε φέτος


The Jennettes

2 Ιανουαρίου 2019

20020609_dvc_s87_307.jpg

Για κάποιους, τα New Years Resolutions είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Για άλλους είναι μια απλώς μια βλακεία, αν όχι μια απειλή για την ψυχική υγεία του ανθρώπου που τον Μάρτιο έχει παρατήσει το γυμναστήριο και κατεβάζει αμάσητες τις πίτσες στον καναπέ.

Για τους διάσημους, οι στόχοι της επόμενης χρονιάς, είναι κάπως διαφορετικοί. Στο τέλος του 2017, η Kim Kardashian είχε μεγαλεπήβολα σχέδια. "Να είμαι λιγότερο αφιοσιωμένη στο κινητό και περισσότερο στη στιγμή" "Να προπονούμε πιο σκληρά και με περισσότερη συνέπεια" "Να μάθω να κάνω το makeup μου ακόμα καλύτερα". Συναρπαστικά πράγματα.

"Να πίνω περισσότερο νερό, γιατό ποτέ δεν μπορείς να πιεις αρκετά", είπε η Tessa Thompson to 2016. "Να παραμένω ήρεμος" είπε ο τραγουδιστής Charlie Puth. "Δεν κάνω New Years Resolutions" έχει δηλώσει η ηθοποιός του Gossip Girl, Kelly Rutherford. 

Ευτυχώς, υπάρχουν και διάσημοι άνθρωποι που τα New Years resolutions τους δεν είναι ναρκοληπτικά βαρετά. Μπορεί να έχουν πεθάνει όλοι, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έχουν πει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Jimmy Stewart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr Jimmy Stewart #jimmystewart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ themanofyesteryear στις

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός έδωσε ένα μάθημα αποδοχής του εαυτού με την υπόσχεσή του για το 1941.

"Αποφάσισα να σταματήσω να προσπαθώ να πάρω βάρος. Όσο κι αν μπουκώνομαι με γάλα και βούτυρο και αυγά, θα παραμείνω λεπτός σαν φασολάκι. Οπότε τώρα θα το ξεχάσω και θα τρώω ο,τι θέλω. Και δε θα είναι γάλα και βούτυρο και αυγά!"

Marilyn Monroe

 

Η πιο αγνοημένη διανοούμενη της σύγχρονης αμερικάνικης ιστορίας, έγραφε ποίηση και πρόζα που αναφερόταν στην ερμηνεία της εικόνας της.

Το 1955, έγραψε στο ημερολόγιό της τις υποσχέσεις της για τη νέα χρονιά που περιλάμβαναν να πηγαίνει στα μαθήματα και να μην κόβεται, να μην χάνει τα μαθήματα υποκριτικής, να γίνει περισσότερο παρατηρητική, να κάνει ένα μάθημα λογοτεχνίας, να μάθει χορό, να πρσπαθήσει να απολαμβάνει περισσότερα πράγματα όταν μπορεί μιας και είναι ήδη αρκετά δυστυχισμένη. Σαν πραγματική συγγραφέας.

Nora Ephron

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three brilliant women ❤️ #amyadams #noraephron #merylstreep #julieandjulia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norwegian Streeper?? (@norwegian_streeper) στις

H ξεκαρδιστική σεναριογράφος του When Harry Met Sally, του You’ve Got Mail και πολλών άλλων, έδωσε μια πολύ ωραία υπόσχεση το 2006. "Υπόσχομαι να τρώω περισσότερες βάφλες, ακόμα κι αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη σημαντικότερη υπόσχεσή μου για τη νεα χρονιά, που είναι να χάσω βάρος. Οι βάφλες είναι υπέροχες. Όταν πεθάνω δε θέλω να μετανιώσω για τις βάφλες που δεν έφαγα". Μίλησε απευθείας στην ψυχή μας.

Paul Newman 

O βασιλιάς του coolnes έδωσε μια υπόσχεση το 1998, εντυπωσιακή όσο και ο ίδιος. "Να βουτάω κάθε πρωί στο ποτάμι που τρέχει πίσω από την αυλή μου. Γιατί; Για να κάνω την καρδιά μου να ξεκινήσει να χτυπάει". Πάρτε μαθήματα. Όλοι.

Πάντως, αν πρέπει να ξεχωρίσουμε το καλύτερο New Years Resolution που έχει δοθεί στην ιστορία, θα δώσουμε το βραβείο στον τραγουδοποιό της folk, Woody Guthrie, o oποίος υποσχέθηκε: "Να παίζω μουσική και να τραγουδώ καλά, να χορεύω καλύτερα, να βοηθήσω να κερδίσουμε τον πόλεμο, να νικήσουμε το φασισμό".

Ευτυχισμένο 2019.

Δείτε επίσης: 15 σπάνιες vintage φωτογραφίες διασήμων στη Βενετία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.