CELEBRITIES

Η Kate Middleton έχει το μοναδικό πράγμα που δεν κατάφερε να αποκτήσει η Diana


The Jennettes

2 Ιανουαρίου 2019

20181211_zaa_m160_087.jpg

Φαίνεται πως η Δούκισσα του Cambridge, η Kate Middleton, έχει αυτό το ένα πράγμα που η πριγκίπισσα Diana πάντα ήθελε αλλά ποτέ δεν κατάφερε να αποκτήσει κατά τη διάρκεια του μοιραίου γάμου της με τον πρίγκιπα Charles.

Σύμφωνα με μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στην Express, ένας πληροφοριοδότης της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένεειας Paul Burrell, ο οποίος άνηκε στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας από το 1987, αποκάλυψε: "Η Diana πάντα ήθελε ένα κορίτσι. Η απόκτηση μιας μπέμπας στην οικογένεια, θα σήμαινε τα πάντα για την Diana και της στερήθηκε η ευκαιρία να αγαπήσει τα εγγόνια της - ειδικά τη Charlotte. Θα λάτρευε την Kate, επίσης".

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge τιμησαν την πριγκίπισσα Diana με το πλήρες όνομα της πριγκίπισσας Charlotte, το οποίο είναι Charlotte Elizabeth Diana. Επιπλέον, η Kate Middleton αποτίει φόρο τιμής στην Diana τόσο με τις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και με τον τρόπο που έχει επιλέξει να αναθρέψει τα παιδιά της.

Δείτε επίσης: Γιατί το Royal baby δε χαμογελάει στις φωτογραφίες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.