CELEBRITIES

Natalie Portman: «Εκτέθηκα από μικρή κι έγινα σεξουαλικό αντικείμενο»


3 Ιανουαρίου 2019

abaca-625593-018.jpg

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν μίλησε για το πώς είναι να είσαι παιδί- σταρ και πώς η κοινωνία μεταχειρίζεται τους νεαρούς διάσημους.

Στα 37 της χρόνια η Πόρτμαν, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Vox Lux» ως Σελέστε, μία ποπ σταρ που επέζησε ύστερα από ένα τρομακτικό γεγονός που της συνέβη στην εφηβεία, αποκάλυψε ότι η πρώτη επιστολή που έλαβε ποτέ ως ηθοποιός ήταν στα 13 της χρόνια, λίγο μετά αφού ερμήνευσε καταπληκτικά το ρόλο της «Ματίλντα» στην ταινία «Λεόν» του Λικ Μπεσόν, με τον Ζαν Ρενό. Ήταν μια ιστορία βιασμού που έγραψε και της έστειλε ένας άντρας.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα, ακόμα και ως 13χρονη, τι θα μπορούσε να γίνει εάν εξέπεμπα σεξουαλικότητα, θα ένιωθα ανασφάλεια, και οι άντρες θα έπαιρναν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται στο σώμα μου ως αντικείμενο, προς μεγάλη μου απογοήτευση», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.