CELEBRITIES

Αυτή είναι η ερώτηση που η Margot Robbie έχει βαρεθεί να της κάνουν


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2019

abaca_622545_124.jpg

Aκόμα κι όταν είσαι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood, δεν μπορείς να γλιτώσεις τις ίδιες στερεοτυπικές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι από πάντα.

Η Margot Robbie εξήγησε πρόσφατα πως έχει σιχαθεί να απαντάει στην ερώτηση σχετικά με το πότε θα κάνει παιδιά. Η 28χρονη σταρ, πρωταγωνιστεί ως Βασίλισσα Ελισάβετ Α' στην ταινία Mary Queen of Scots και όπως είναι αναμενόμενο (καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ Α' δεν έκανε ποτέ παιδιά) όλοι αφορμώνται από αυτό για να τη ρωτήσουν αν και πότε σκοπεύει να αποκτήσει ένα μωρό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MaryQueenOfScots ? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

"Με θύμωσε πραγματικά" είπε, αναφερόμενη σε αγνώστους που τη ρωτάνε για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. "Πώς τολμάει κάποιος ηλικιωμένος κύριος να υπαγορεύει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω σχετικά με την μητρότητα ή το ίδιο μου το σώμα;" και συνέχισε προσθέτωντας: "Δυστυχώς είναι μια συζήτηση που ακόμα κάνουμε". Η Robbie μάλιστα είπε ότι οι άνθρωποι της έκαναν αυτήν την ερώτηση από όταν παντρεύτηκε τον Tom Ackerley το 2016, πολύ πριν πάρει το ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Α'. "Είμαι τόσο θυμωμένη που υπάρχει αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο. Είσαι παντρεμένη, τώρα θα κάνεις και παιδί. Μην εικάζετε. Θα κάνω ο,τι πρόκειται να κάνω".

Δείτε ακόμη: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Margot Robbie στα Oscars 2018

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.