CELEBRITIES

H 55χρονη Yolanda Hadid τολμά να δείξει το σώμα της μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2019

20180430_zaa_nc34_076.jpg

Η 55χρονη Yolanda Hadid δείχνει τη φυσική ομορφιά της στον κόσμο, αφού αφαίρεσε όλες τις πλαστικές που είχε κάνει, αναβάζοντας μία φωτογραφία της στην παραλία με τα χέρια της ανοιχτά και ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να τραβήξει το βλέμμα από το εντυπωσιακό της, γυμνασμένο σώμα. Ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας "Ελευθερία όπως δεν την έχω ξανανιώσει ποτέ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Η Yolanda, που κυριαρχούσε στις πασαρέλες όπως οι κόρες της τώρα, Gigi και Bella, όπως και ο γιος της Anwar, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις της νωρίτερα αυτόν τον μήνα. "Πενήντα-πέντε και χαμογελώ από μέσα προς τα έξω... Επιτέλους πίσω στο πρωτότυπο 1964", έγραψε στο Instagram αναφερόμενη στη χρονιά που γεννήθηκε, μαζί με μία sexy selfie με εσώρουχα. "Ζώντας σε ένα σώμα ελεύθερο από ψεύτικο στήθος, fillers, botoz, extensions και όλες τις βλακείες που νόμιζα πως χρειαζόμουν επειδή η κοινωνία με έκανε να πιστεύω πως έτσι έπρεπε να δείχνει μία sexy γυναίκα μέχρι που η τοξικότητα σχεδόν με σκότωσε".

 

Δείτε ακόμη: #instaceleb: 18 φορές που η Bella Hadid φόρεσε μαγιό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.