CELEBRITIES

Επιστρέφει η Meghan Markle στη μικρή οθόνη;


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2019

20190201_zaa_ap2_2071.jpg

Το 2011, η Meghan Markle έπαιξε σε μία σχεδόν άγνωστη ταινία με τίτλο The Boys and Girls Guide to Getting Down, στην οποία είχε τον ρόλο μίας single γυναίκας ονόματι Dana που έμενε στο L.A. Τώρα, μία εταιρία πήρε τα δικαιώματα της ταινίας, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχομένως η ταινία να επανακυκλοφορήσει. Το The Hollywood Reporter, δημοσίευσε τα νέα πως η Artist Rights Distribution for North America είναι η εταιρία που πήρε τα δικαιώματα. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το τι πρόκειται να κάνουν με την ταινία και αν είναι πράγματι ταινία ή απλά ένα επεισόδιο, οπότε οι λεπτομέρειες δεν είναι ξεκάθαρες - ωστόσο, κάποιες φήμες αναφέρουν πως η εταιρία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την κωμωδία μέσα στη φετινή χρονιά. Αυτό είναι το trailer της ταινίας:

Το σενάριο και η παραγωγή είναι του Paul Sapiano και έχει να κάνει με "20άρηδες singles που διασκεδάζουνσ τα clubs του Los Angeles". Aν πάρουμε υπόψην μας πως η ταινία ανακαλύφθηκε σχεδόν μία δεκαετία από την κυκλοφορία της, χάρη στο λεγόμενο "Meghan Effect", είναι πιθανό η δούκισσα του Sussex να επιστρέψει στην μικρή οθόνη σύντομα; Η ιστορία θα δείξει.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.