CELEBRITIES

H Jennifer Lopez μαθαίνει pole dancing για τη νέα της ταινία


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2019

20180820_zaf_ny1_234.jpg

O Alex Rodriguez, σύντροφος της Jennifer Lopez, κατέγραψε την προπόνηση της 49χρονης JLo ενώ ετοιμάζεται για το νέο της ρόλο.

Η Lopez θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Hustlers, στην οποία θα παίζει το ρόλο  μιας stripper, κι αυτή τη στιγμή κάνει όσα μπορεί για να γίνει όσο το δυνατόν πειστικότερη.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από ένα άρθρο των Νew York Times, με τίτλο "The Hustlers at Scores", το οποίο καταγράφει την ιστορία μιας ομάδας χορευτών και των πελατών τους από τη Wall Street, κατά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης.

Για αυτόν το ρόλο, η JLo έπρεπε να κάνει μια απίστευτη δίαιτα προκειμένου να δυναμώσει, η οποία περιλαμβάνει τoν παντελή αποκλεισμό των υδατανθράκων και της ζάχαρης. Η διαιτα φαίνεται πως λειτουργεί πολύ καλά για αυτήν, αφού και το σώμα της δείχνει άψογο, και οι κινήσεις pole dancing που μαθαίνει της πηγαίνουν καταπληκτικά.

 

Δείτε ακόμη: To σώμα της Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.