CELEBRITIES

H Catherine Zeta-Jones εμφανίστηκε με τα παιδιά της και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

zetajones.jpg

Η Catherine Zeta - Jones έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις μαζί με την κόρη της, όμως αυτήν τη φορά εμφανίστηκε και με τα δύο παιδιά της.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έχει έναν γιο και μια κόρη με τον Michael Douglas, που είναι πλέον είναι 18 και 15 χρονών αντίστοιχα. Τόσο ο Dylan όσο και η Carys μοιάζουν να έχουν κληρονομήσει περισσότερο την ομορφιά της μητέρας τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So grown up! #CatherineZetaJones hit the red carpet with son Dylan & daughter Carys at the Royal Welsh College of Music & Drama Gala! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ExtraTV (@extratv) στις

Η Catherine Zeta Jones έδωσε το παρόν στο Wales’ National Day Gala στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, φορώντας ένα βελούδινο ντραπέ φόρεμα με ψηλό κόψιμο και φλοράλ σχέδιο στη λαιμόκοψη που άφηνε ακάλυπτους του ώμους της. Παρόλο που η εμφάνισή της τράβηξε φυσικά τα βλέμματα, η κόρη της, η οποία φόρεσε επίσης ένα φόρεμα με τους ώμους έξω, ήταν εκείνη που ενθουσίασε το διαδίκτυο. Όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από την εκδήλωση, οι χρήστες των social media δε σταμάτησαν να συγκρίνουν και τα δύο παιδιά με την Catherine.

Oι τρεις τους έλαμψαν στο κόκκινο χαλί, αν και φαίνεται πως μεγάλο μέρος της ομοιότητάς τους μπορεί να μην είναι ακούσιο. Σε παλαιότερη συνέντευξη που έδωσαν μαμά και κόρη στο περιοδικό Town and Country, η 15χρονυ Carys εξήγησε ότι η μητέρα της αποτελεί έμπνευση για εκείνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.