CELEBRITIES

H Madonna γιορτάζει 30 χρόνια από την πιο αμφιλεγόμενη στιγμή της καριέρας της


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

abaca_515374_007.jpg

Όταν είσαι η Madonna είναι δύσκολο μάλλον να θυμάσαι όλες τις αμφιλεγόμενες στιγμές της καριέρας σου, μαζί με συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά η βασίλισσα της pop έκανε ένα διάλειμμα από το καθημερινό της πρόγραμμα για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλια μίας αμφιλεγόμενης στιγμής στην καριέρα της, τόσο έντονη, που ο ενεπλάκη ο ίδιος ο Πάπας. H Madonna θυμήθηκε με νοσταλγία την κυκλοφορία του "Like a Prayer" και το τι ακολούθησε στον κόσμο των media εκείνη την περίοδο.

"Χαρούμενα γενέθλια σε Εμένα και στις Αμφιλεγόμενες Στιγμές!" έγραψε στο Instagram, αναφέροντας πως το μόνο που έκανε στο video ήταν να "φιλήσει έναν μαύρο άγιο και να χορέψει μπροστά από φλεγόμενους σταυρούς!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Φυσικά, η Madonna έχει πραγματικό λόγο να γιορτάζει. Η συγκεκριμένη στιγμή αποτέλεσε σημείο καμπής στην καριέρα της, μεταμορφώνοντάς την στα μάτια των κριτικών από ένα προκλητικό εμπορικό pop προϊόν σε μία καλλιτέχνιδα ικανή να παράξει δουλειά που προκαλούσε πολύ περισσότερο από τη δουλειά κάθε μουσικού σε οποιοδήποτε είδος.

To "Like a Prayer" παρά τις έντονες αντιδράσεις, έφτασε στο νούμερο ένα των charts σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας) και έγινε ένα από τα all-time best, όπως και ένα από τα καλύτερα τραγούδια της Madonna.

 

Δείτε ακόμη: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.