CELEBRITIES

H Paris Jackson απαντάει στις φήμες για την κατάρρευσή της μετά το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland


The Jennettes

15 Μαρτίου 2019

abaca-638435-119-1.jpg

Η Paris Jackson είναι έξαλλη με τις φήμες που κυκλοφορούν για την ψυχική της υγεία και λέει ότι δεν έχει τα ίδια επίπεδα υπομονής να διαχειριστεί την προσοχή των media όπως ο πατέρας της. Τον Ιανουάριο, η 20χρονη Paris εισήχθη σύντομα σε μια κλινική θεραπείας για να πάρει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της. Σε εκείνη τη φάση, η ίδια δήλωσε ότι απλώς έκανε ένα διάλειμμα κι ότι ήταν χαρούμενη και υγιής.

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες που την θέλουν σε άσχημη κατάσταση, κυρίως λόγω του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν το βασιλιά της pop για παιδική κακοποίηση. Όταν ένας fan τη ρώτησε στο Twitter την Πέμπτη αν θα αντάλλαζε τα πλούτη με την ελευθερία από τα απαίσια δημοσιεύματα, η Paris απάντησε: "Έχω την ίδια ηθική πυξίδα με τον πατέρα μου, αλλά όχι το ίδιο επίπεδο υπομονής. Θα παλέψω για την αγάπη και την ειρήνη με τον ίδιο τρόπο, αλλά είμαι πιο επιθετική. Δεν κάθομαι αδρανής όταν βλέπω αδικίες να συμβαίνουν. ειδικά αν κατευθύνονται σε εμένα και την οικογένειά μου".

H Paris έχει βρεθεί εν μέσω μιας θύελλας σχολίων και υποθέσεων, καθώς από τη μια κατηγορείται ως εθισμένη στα ναρκωτικά, και από την άλλη προσπαθεί να αποφύγει να αναφερθεί στο ντοκιμαντέρ για τον πατέρα της.

"Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να πω προς υπεράσπιση (ενν. του πατέρα της) το οποίο δεν έχει ήδη ειπωθεί", δήλωσε η ίδια. "Απλώς προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους να ηρεμήσουν και να αφεθούν, να είναι χαλαροί και να σκεφτούν τη μεγάλη εικόνα. Έτσι είμαι εγώ".

Ταυτοχρόνως, σκανδαλοθηρικά περιοδικά εμφάνισαν μια υποτιθέμενη σκηνή χωρισμού της με τον σύντροφό της, Gabriel Glenn, για την οποία η ίδια δήλωσε ότι ήταν απλώς η αναπαράσταση ενός σκετς από την τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, προς ψυχαγωγία των φίλων τους.

Δείτε ακόμη: H Paris Jackson ήξερε ακριβώς τι να φορέσει στα GLAAD Awards

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.