CELEBRITIES

H Jessica Simpson ποζάρει με μπικίνι λίγες μέρες πριν γεννήσει


The Jennettes

19 Μαρτίου 2019

abaca_636470_0031.jpg

Έχουμε δει αρκετές φορές τη Jessica Simpson με μπικίνι και γυαλιά ηλίου. Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική, καθώς η ηθοποιός και τραγουδίστρια διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Η 38χρονη star παραμένει ιδιαίτερα glam με το τριγωνικό μπικίνι και τα τεράστια γυαλία της, ενώ περιμένει την άφιξη της κόρης της ανά πάσα στιγμή.

Στην φωτογραφία έβαλε τη λεζάντα "Jess-tation", ένα παιχνίδι με το όνομά της και την λέξη gestation, που σημαίνει κυοφορία. Η ίδια έχει αντιμετωπίσει την εξαιρετικά δύσκολη εγκυμοσύνη της με χιούμορ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα πρησμένα πόδια της κι από ένα σπασμένο κάθισμα τουαλέτας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jess-tation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της είναι μέχρι στιγμής πολύ δύσκολη, καθώς η Simpson πέρασε τέσσερις φορές βρογχίτιδα μέσα σε δύο μήνες, καταλήγοντας μια φορά στο νοσοκομείο. Παραλλήλως έχει αντιμετωπίσει και σοβαρή γαστροεισοφαγική παλινδρόμηση λόγω εγκυμοσύνης, όπως αποκάλυψε σε άλλη δημοσίευσή της στο Instagram.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Simpson δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά μετά από αυτήν την εγκυμοσύνη, ενώ ψάχνει μεθόδους προκειμένου να διασφαλίσει ότι δε θα ξαναμείνει έγκυος. Η Birdie (το μωρό που έχει στην κοιλιά της) θα είναι το τρίτο της οικογένειας, καθώς η Jessica κι ο σύζυγός της Εric Johnson έχουν μαζί ήδη μια κόρη 6 ετών, τη Maxwell ακι έναν γιο 5 ετών, τον Ace Knute.

Δείτε ακόμη: H Jessica Simpson προτιμά τα μίνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.