CELEBRITIES

H Courteney Cox επέστρεψε το διαμέρισμά της από τα "Φιλαράκια" και μας συγκίνησε


The Jennettes

22 Μαρτίου 2019

friends_best_of_2.jpg

Η Courtney Cox είναι σχετικά νέα στο Instagram αλλά είναι ήδη καλύτερη από πολλούς από εμάς στα throwbacks. Η ηθοποιός δημοσίευσε χθες ένα βίντεο από το παλιό "διαμέρισμά" της στα Φιλαράκια, κάνοντας μας όλους να νιώσουμε νοσταλγία.

Το κλιπ δείχνει την Cox να περπατάει προς ένα κτίριο στο West Village της Νέας Υόρκης, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για της εξωτερικές λήψεις του διαμερίσματος της Monica στην κωμική σειρά των '90s. Στη λεζάντα έγραψε "The One Where My Rent Went Up $12,000", λες και γύριζε ένα επεισόδιο από τα Φιλαράκια στο οποίο το νοίκι του σπιτιού της ανεβαίνει κατά $12,000. Στο βίντεο η Cox λέει "Καληνύχτα παιδιά! Πάω σπίτι", καθώς προχωράει προς το κτίριο, ενώ πέφτει η χαρακτηριστική μουσική που έπαιζε στις σκηνές μετάβασης στα Φιλαράκια.

The One Where My Rent Went Up $12,000 #friends #mollymcnearney #missthosedays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Η Courtney Cox ξεκίνησε την παρουσία της στο Instagram με μια φωτογραφία από την εκπομπή της Εllen De Generes, που αναδημιουργούσε το σκηνικό του Central Perk Cafe από την εμβληματική σειρά. Από τότε, πολλές δημοσιεύσεις της αναφέρονται ή συμπεριλαμβάνουν τους συμπρωταγωνιστές και φίλους της.

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.