CELEBRITIES

Η Sandra Bullock αποκάλυψε αυτό που πάντα υποψιαζόμασταν για τον Keanu Reeves


The Jennettes

28 Μαρτίου 2019

20180613_zaa_m160_063.jpg

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε; Δε θα το πούμε: H Sandra Bullock αποκάλυψε ότι ήταν τσιμπημένη με τον Keanu Reeves όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στο Speed.

Η Sandra Bullock εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres για να μιλήσει για την τελευταία της ταινία Bird Box, αλλα η συζήτηση σύντομα πήγε και στους παλιούς της ρόλους, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ιδιαίτερα επιτυχημένης ταινίας του 1994.

"Σκέφτομαι πόσο γλυκός ήταν ο Keanu Reeves και πόσο όμορφος", είπε η Bullock στην DeGeneres, προσποιούμενη ότι λιποθυμάει, καθώς αναπόλησε τη συνεργασία τους. "Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παραμείνω σοβαρή".

Mάλιστα πρόσθεσε ότι είχε αναθέσει στον Reeves να αποτρέπει το φόρεμά της από το να σηκωθεί στις έντονες σκηνές δράσης. "Του είπα ό,τι κι αν κάνεις, κράτα το φόρεμά μου κάτω!|". Παρόλα αυτά, παραδέχετται ότι ποτέ δεν έβγαιναν, παρά το ότι της άρεσε. "Υπάρχει κάτι σε εμένα που υποθέτω ότι δεν του άρεσε", είπε γελώντας. "Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που ήμασταν τόσα χρόνια φίλοι".

Αυτή δεν είναι η μόνη αποκάλυψη των τελευταίων ημερών που αφορά τους δύο ηθοποιούς. Οι παραγωγοί της ταινίας Matrix, που απογείωσε την καριέρα του Keanu Reeves το 1999, αποκάλυψαν ότι είχαν εξετάσει τη Bullock για τον ρόλο του Neo.

"Πήγαμε στη Sandy Bullock και της είπαμε 'Θα κάνουμε τον Neo κορίτσι". [...] Της στείλαμε το script για να δούμε αν την ενδιέφερε. Κι αν την ενδιέφερε θα προσπαθούσαμε να κάνουμε την αλλαγή". Η Bullock υπήρξε μια από τους πολλούς διάσημους ηθοποιούς που συζήτησαν για αυτόν το ρόλο, όπως ο Leonardo DiCaprio, o Brad Pitt και ο Will Smith. Τελικά ευτυχώς ενσάρκωσε τον Neo ο Κeanu Reeves και ήταν υπέροχος.

Δείτε ακόμη:Οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της Sandra Bullock

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.