CELEBRITIES

H Meghan Markle βρίσκεται στην Ελλάδα λίγο πριν γεννήσει


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

20190311_zaa_nc34_101.jpg

Η Meghan Markle βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης, αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry - και έκανε την τελευταία της επίσημη εμφάνιση πριν από περίπου μία εβδομάδα. Η ημερομηνία γέννησης του μωρού δεν έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι, ενώ λέγεται πως η Markle πρόκειται να γεννήσει στο Windsor και όχι στο St Mary's Hospital στο Paddington, όπως η Kate Middleton, καταρρίπτοντας για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις.

Η πραγματική έκπληξη, ωστόσο, είναι το ότι η δούκισσα του Sussex μπορεί να απέχει προσωρινά από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, αλλά όπως όλοι, χρειάζεται κι εκείνη μερικές μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας - και αποφάσισε να τις περάσει στη χώρα μας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle βρίσκεται στην Ελλάδα όπου πρόκειται να περάσει μερικές μέρες διακοπών πριν τη γέννηση του παιδιού της, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί το πού διαμένει. Η άφιξή της στη χώρα μας ήταν απόλυτα μυστική, ενώ λέγεται πως η Markle βρέθηκε και στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

 

...κι όσο κι αν θα θέλαμε να δούμε το υπέροχο maternity style της από κοντά, η δούκισσα μάλλον ξεκουράζεται στο κάστρο της και όχι σε κάποιο ελληνικό νησί, οπότε, από εμάς, Καλή Πρωταπριλιά!

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.