CELEBRITIES

Η Emma Roberts έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

20190224_zaf_f84_947.jpg

Η Emma Roberts καταρρίπτει κάθε υποψία που θα μπορούσε να υπάρχει σχετικά με το αν έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό της με τον Evan Peters, αφού η ηθοποιός εμφανίστηκε με τον νέο της σύντροφο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δείχνοντας πιο χαμογελαστή από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????????? ???????? (@celebs_in_touch) on

Η Roberts και ο Garrett Hedlund χαμογελούσαν και κρατιόνταν χέρι-χέρι, ενώ σύμφωνα με πηγές, έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Η εμφάνισή τους έρχεται μετά τα νέα πως η Roberts και ο Peters διέλυσαν τον αρραβώνα τους λίγο μετά του Αγίου Βαλεντίνου, τον Φεβρουάριο που πέρασε. "Είχαν τα σκαμπανευάσματά τους εδώ και καιρό και προσπαθούσαν πραγματικά να το κάνουν να δουλέψει," είπε μία πηγή στο E!News. "Ο χωρισμός τους ήταν αναπόφευκτος".

Η Emma και ο Garrett άρχισαν να περνούν χρόνο μαζί σε διάφορους δημόσιους χώρους πριν κάνουν τη φιλία τους κάτι παραπάνω. Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν στο E!News πως η σχέση τους δεν είναι ακόμη κάτι σοβαρό.

 

Δείτε ακόμη: 6 ερωτευμένα ζευγάρια που ξεχωρίσαμε το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.