CELEBRITIES

Η ζωή του Elton John στη μεγάλη οθόνη


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

abaca-614178-005.jpg

Ο Elton John είναι ένας από τους πλέον πολυτάλαντους καλλιτέχνες που τόσο με τη μουσική του όσο και με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του ξεχωρίζει. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ δυνατός έτσι η ζωή του έγινε ταινία με το τίτλο «Rocketman».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taron Egerton (@taron.egerton) on

Η περσινή επιτυχία της ταινίας Bohemian Rhapsody έβαλε τη βιομηχανία στον «πυρετό» των μουσικών βιογραφιών. Το Rocketman βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, αφού ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιαστεί στα βρετανικά σινεμά στις 17 Μαΐου, φτάνοντας έπειτα στις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου.

Η σκηνοθεσία του «Rocketman» ανέλαβε ο Dexter Fletcher -ο άνθρωπος δηλαδή που αντικατέστησε τον Bryan Singer στη σκηνοθεσία του Bohemian Rhapsody – αναμένουμε λοιπόν κάτι εξίσου πετυχημένο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taron Egerton (@taron.egerton) on

Τον ρόλο του Elton John ανέλαβε ο 29χρονος Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής Taron Egerton, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη βρετανική τηλεόραση. Στην Ελλάδα θα έρθει στα τέλη του καλοκαιριού.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη:

Ο φωτογραφικός θησαυρός του Sir Elton John θα σας μαγέψει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.