CELEBRITIES

H κόρη του David Hasseloff είναι plus size μοντέλο και μιλάει ανοιχτά για το body shaming


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

42069068.jpg

Το body shaming μπορεί να υπάρχει αλλά τα plus size μοντέλα μέσα από τη δουλειά τους προσπαθούν να το καταπολεμήσουν. Το ίδιο κάνει και η κόρη του διάσημου ηθοποιού, David Hasseloff, Harley η οποία είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο και πολύ εντυπωσιακή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Η Hayley Hasselhoff είναι η μικρή κόρη του πρωταγωνιστή του Baywatch και από ότι φαίνεται διάλεξε το δρόμο του modeling και μάλιστα εκπροσωπεί τα plus size μοντέλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Η Harley είναι 26 χρονών και ξεκίνησε τη καριέρα της από τα εφηβικά της χρόνια. Όπως δηλώνει όταν ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό το χώρο δεν υπήρχαν τόσα μοντέλα plus size αλλά σήμερα τα μοντέλα έχουν αυξηθεί. «Οι ανάγκες της μόδας έχουν αλλάξει και οι γυναίκες πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους», αναφέρει σε συνέντευξή της το plus size μοντέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Η ίδια δηλώνει επίσης ότι «Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Είχα στήθος πολύ πριν εμφανίσουν εκείνα και φοράω σουτιέν από τα εννέα μου χρόνια. Τότε αισθανόμουν πολύ αμήχανα για το σώμα μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται όλες τις καμπάνιες που πρωταγωνιστεί και ομολογουμένως είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο!

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks των fashion girls που εντυπωσίασαν στο LFW 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.