CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μπορεί να μετακομίσουν στην Αφρική το 2020


The Jennettes

22 Απριλίου 2019

20181016_zaa_ap2_120_0.jpg

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry αναμένουν την άφιξη του πρώτου τους μωρού και σύμφωνα με πληροφορίες θα γεννηθεί τέλη Απριλίου. Και ενώ όπως δήλωσε και το παλάτι θα κρατήσουν μυστικό τη γέννηση του παιδιού τους μέχρι να αποφασίσουν ότι θέλουν να το ανακοινώσουν δημόσια, οι φήμες φουντώνουν περί μετακόμισής τους στην Αφρική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Ο βρετανικός Τύπος γράφει ότι το βασιλικό ζεύγος, ίσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους μετακομίσουν στην Αφρική όπου θα είναι η έδρα τους για τις φιλανθρωπικές δράσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μετά το 2020 που θα έχει μεγαλώνει το μωρό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο το βασικό ζευγάρι μετά τη γέννηση του παιδιού τους να μετακομίσουν στην Αφρική καθώς είναι ένας αγαπημένος προορισμός και για τους δυο που έχουν υπέροχες αναμνήσεις».

Ακόμη, βέβαια αυτά είναι σενάρια που μπορεί να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός αλλά θα μάθουμε σίγουρα μετά τη γέννηση του μωρού τους!

Δείτε ακόμη:

12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.