CELEBRITIES

Η Halle Berry αποκάλυψε ότι έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα του «John Wick 3»


The Jennettes

29 Απριλίου 2019

20190404_zaa_a123_020.jpg

H ηθοποιός Halle Berry θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη ταινία του κινηματογραφικού franchise John Wick, στο πλευρό του Keanu Reeves, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές οθόνες τον Μάιο. Η 52χρονη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, και για τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η οσκαρική ηθοποιός, που υπέφερε από λαρυγγίτιδα, είπε στο Εxtra ότι έσπασε τρία πλευρά καθώς εξασκούσε κάποια δύσκολα stunts, και συνέχισε να δουλεύει παρά τον πόνο. 

"Είναι σαν τιμητικό μετάλλιο για εμένα. Δεν ξέρω πώς έγινε πραγματικά", εξήγησε η Berry. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ο σκηνοθέτης Chad Stahelski θέλησε να την αντικαταστήσει στα γυρίσματα για όσο καιρό εκείνη βρισκόταν σε διαδικασία θεραπείας. Ωστόσο, αποφάσισε να την περιμένει να επανέλθει, καθυστερώντας λίγο την παραγωγή της ταινίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the next chapter. #JohnWick3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie) στις

"Όταν επανήλθα, ένιωθα ακόμα καλύτερα", δήλωσε η Berry. Όσο για τη συνεργασία της με τον βετεράνο πλέον Reeves, η ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν "εξαιρετική" και είπε ότι δούλεψε ακόμα πιο σκληρά για τις σκηνές μάζης, προκειμένου να μην τον απογοητεύσει. Η προετοιμασία της Berry για τις σκηνές δράσεις περιλάμβανε ακροβατικά, ενδυνάμωση, προπόνηση με όπλα και με σκυλιά, και φυσικά διατροφή.

Η Berry θα ενσαρκώσει τη Sofia, μια φίλη του John Wick και εκπαιδευμένη εκτελέστρια.

Δείτε ακόμη: Η Halle Berry είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.