CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski φοράει μικροσκοπικό bikini και δηλώνει «sugar daddy» του εαυτού της


The Jennettes

30 Απριλίου 2019

20190105_zaf_f84_579.jpg

Η Emily Ratajkowski είναι πλέον εξπέρ στις σχεδόν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram. Ειδικά από τότε που λάνσαρε τη δική της σειρά με μαγιό, δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε ολοένα και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Αυτήν τη φορά, η ΕmRata δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία γράφει "επιτέλους μαύρισα, χάρη στη @bondisands", φορώντας ένα μαύρο μπικίνι το οποίο καλύπτει τόσο λίγα που θα μπορούσε και να μην το φοράει. Και δείχνει όπως πάντα, υπέροχη.

finally tanned thanks to @bondisands #bondisandsaero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Μαζί με την καυτή selfie της, η Ratajkowski δημοσίευσε αρκετά Instagram Stories, σε δύο από τα οποία δήλωσε ότι λατρεύει το ότι είναι «sugar daddy του εαυτού της», εννοώντας ότι είναι η ίδια που δίνει χρήματα, δώρα και ταξίδια στον εαυτό της -και όχι κάποιος μεγαλύτερος άντρας, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των πραγματικών «sugar daddies». Στην πρώτη εικόνα που μοιράστηκε φαίνεται η Paris Hilton να κλαίει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, ενώ το δεύτερο έδειχνε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση της Beyoncé στο Coachella, με τη λεζάντα "Πραγματικό αμοντάριστο υλικό στο οποίο είμαι ο sugar daddy του εαυτού μου"

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.