CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski έσκισε «κατά λάθος» το τζιν της και προκάλεσε αντιδράσεις


The Jennettes

4 Μαΐου 2019

20181102_mda_a123_468.jpg

H Emily Ratajkowski σίγουρα λατρεύει το να προκαλεί τους 22.5 εκατομύρια ακολούθους της στο Instagram. Το μοντέλο συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες με εσώρουχα, μαγιό και αποκαλυπτικά φορέματα, αλλά αυτήν τη φορά βρήκε άλλον τρόπο να μας δείξει τη σέξι πλευρά της. Η 27χρονη Ratajkowski ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το γυμνό σώμα της μέσα από ένα μεγάλο σκίσιμο στο πίσω μέρος του τζιν της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε "Ατυχήματα συμβαίνουν¨", θέλοντας να δείξει ότι το σκίσιμο έγινε από μόνο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

accidents happen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Παρόλο που το έκανε να μοιάζει με "ατύχημα", πρόκειται πιθανότατα για κάτι που έκανε μόνη της με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού. Σε μια άλλη φωτογραφία, η εντυπωσιακή Emily κάθεται σε μια καρέκλα φορώντας ένα καπέλο. Η ίδια χαρακτήρισε την εμφάνισή της "business casual". 

Όπως ήταν φυσικό, οι fans της απόρησαν με αυτό το σχόλιο. Ένας είπε "πού είναι το 'business' σε αυτήν την εικόνα;", κάποιος άλλος είπε "τόσα λεφτά από το μόντελινγκ και δεν μπορείς να αγοράσεις ένα νέο ζευγάρι Levis", ενώ κάποιος τρίτος δεν κατάφερε να συγκρατήσει ένα "αυτό δεν είναι ατύχημα, μωρό μου"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Business casual

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Δείτε ακόμη: Emily Ratajkowski: Μένει topless και μας αρέσει πολύ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.