CELEBRITIES

H Tyra Banks επέστρεψε και πόζαρε ξανά για το πιο iconic εξώφυλλο του Sports Illustrated


The Jennettes

9 Μαΐου 2019

20181127_zaa_a123_057.jpg

Η τελευταία φορά που η Tyra Banks εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, έγραψε ιστορία, αφού ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που εμφανίστηκε solo σε εξώφυλλο του περιοδικού, το 1996. Τώρα, η Banks επέστρεψε: Βγήκε από τη σύνταξη για να εμφανιστεί για μία ακόμη φορά στο εξώφυλλο του περιοικού, αναδημιουργώντας το τελευταίο της εξώφυλλο 23 χρόνια αργότερα - και, όπως το έθεσε όταν έκανε την αποκάλυψη στο Good Morning America την Τετάρτη, "11 κιλά βαρύτερη".

Η Banks και το Sports Illustrated μπορεί να μην κατάφεραν να βρουν ξανά το πουά μπικίνι που φορούσε στα 90s, αλλά η 45χρονη κατάφερε να βρεθεί κανά στην ίδια τοποθεσία, στις Μπαχάμες, όπου η Lauretta Houston την φωτογράφησε στην ίδια εντυπωσιακή πόζα. 

Στις πάνω από δύο δεκαετίες που η Banks έχει αποσυρθεί από το modeling, έχει δοκιμάσει τα πάντα. Αυτό περιλαμβάνει πολλά βιβλία, διαφορετικών ειδών, από μυθιστορήματα σε απομνημονεύματα, έγινε μέλος της σχολής Stanford Graduate School of Business και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία του να ανοίξει ένα θεματικό πάρκο.

 

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Tyra Banks είναι 4 διαμερίσματα μαζί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.