CELEBRITIES

Ο Tom Hanks αποκαλύπτει τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου


The Jennettes

23 Μαΐου 2019

abaca_566983_014.jpg

Ο Tom Hanks είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, αλλά είναι επίσης ιδιαίτερα γνωστός για τις καλές συμβουλές του, τις οποίες έχει μοιράσει με σοφία ανά τα χρόνια. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια με τη Rita Wilson, είναι ίσως ο καταλληλότερος για συμβουλές γάμου, και αυτές είναι οι καλύτερες του:

1. Βρεθείτε στα μισά

"Έχω θυσιάσει κάτι για τη γυναίκα μου. Η Rita έχει Ελληνικές ρίζες και είναι Ορθόδοξοι. Ήμουν καθολικός, οπότε πριν παντρευτούμε, άλλαξα την πίστη μου από βαθύ σεβασμό στην οικογένειά της".

2. Μην παντρευτείτε πριν τα 30

"Κανείς δεν θα έπρεπε να παντρευτεί πριν τα 30", είπε στο Epoch Times, προφανώς αναφερόμενος στην πρώτη σύζυγό του Samantha Lewes την οποία παντρεύτηκε το 1978.

3. Να τους αγαπάτε για αυτό που είναι

"Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν αδύνατος και με αγαπούσε όταν ήμουν χοντρός. Με αγάπησε καραφλό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπάει, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άντρας".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

4. Μικρές κινήσεις αγάπης

"Βλέπω τη σύζυγό μου ως εραστή μου κι έχουμε έναν δεσμό ο οποίος πηγαίνει πέρα από λέξεις όπως σύζυγος ή κοπέλα ή μητέρα" είπε στο E! News. "Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη".

"Συχνά της αφήνω σημειώματα κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουτζίνα. Της εύχομαι μια καλή μέρα και τέτοια πράγματα. Της τυπώνω σημειώματα χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω - έχω πάνω από 100. Επίσης, έχω μια συνήθεια, να στέλνω στη Rita ένα φωτορεπορτάζ της ημέρας μου. Βγάζω φωτογραφίες τα πάντα γύρω μου όταν δεν είναι μαζί μου. Τι τρώω για μεσημεριανό, ποιον συναντάω, τι γυρισμα κάνω. Νομίζω ότι της αρέσει".

5. Να τους υποστηρίζετε στα καλά και στα κακά

Το 2015, η Wilson διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ενώ εκείνη αναρωτιόταν πώς αυτό θα άλλαζε τη σχέση τους, εκείνος συνέχισε να την υποστηρίζει και να νοιάζεται για εκείνη. Ήρθαν ακόμα πιο κοντά, και τελικά νίκησαν την αρρώστια.

"Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποκλιθώ στο κουράγιο της συζύγου μου", είπε στο E! News.

 

6. Nα βρείτε το σωστό άτομο για εσάς

"Το μυστικό μου για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι το να είμαι παντρεμένος με τη σωστή γυναίκα", είπε στο περιοδικό People. "Είμαι τυχερός που έχω την υπέροχη Rita Wilson. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου".

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες φωτογραφίες γάμων που είδαμε το 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.