CELEBRITIES

Αποτυχία η πρώτη συναυλία των Spice Girls


26 Μαΐου 2019

abaca_330929_007.jpg

Οι fans των Spice Girls περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος που τελικά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μάιου. Και μπορεί η Victoria Beckham να απουσίαζε, έστειλε όμως τις ευχές της μέσω Instagram στις αγαπημένες της φίλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good luck to the girls today as they start their tour! x VB #SpiceGirls #FriendshipNeverEnds @EmmaLeeBunton @TheRealGeriHalliwell @OfficialMelB @MelanieCMusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Όμως από ό,τι φαίνεται οι ευχές δεν έπιασαν τόπο αφού οι περισσότεροι έφυγαν από τη συναυλία στο Δουβλίνο αρκετά απογοητευμένοι, κάνοντας λόγο για τα σοβαρά προβλήματα στον ήχο. Μάλιστα το γεγονός ότι θαυμαστές του συγκροτήματος είχαν πληρώσει 110 ευρώ για το εισιτήριο και τελικά δεν μπόρεσαν να ακούσουν τίποτα, έκανε πολλούς να μιλούν για μια συναυλία-φιάσκο. Συγκεκριμένα ένας από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους έγραψε στο Twitter «Κάτι δεν πάει καλά όταν το κοινό σε συναυλία των Spice Girls μένει καθισμένο γιατί κανείς δεν έχει ιδέα τι τραγούδι ακούγεται, επειδή ο ήχος είναι τόσο κακός»

 

Στη συνέχεια η Mel B μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram παραδέχτηκε πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα και έδωσε ραντεβού για την επόμενη συναυλία στο Cardiff. Η περιοδεία των Spice Girls έχει συνολικά 13 στάσεις και θα καταλήξει στο Wembley στις 15 Ιουνίου.

Δείτε στη gallery τη Victoria Beckham, τη Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.