CELEBRITIES

Έτσι αντέδρασαν οι ηθοποιοί του Game of Thrones στις σκηνές του θανάτου τους


The Jennettes

28 Μαΐου 2019

584e69f6-95a6-472b-8c1d-6cbbc3816be8-0-1558921914.jpg

To ΗBO μόλις κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν της σειράς, με τίτλο "Game of Thrones: The Last Watch". Ανάμεσα σε στιγμές από τα γυρίσματα της επικής παραγωγής (που συμπεριλαμβάνουν ηθοποιούς ντυμένους zombie να τρώνε το μεσημεριανό τους, μια τεράστια κατασκευή χιονιού και πολλά άλλα) ξεχωρίζει εκείνη στην οποία το cast διαβάζει για πρώτη φορά το σενάριο και αντιδρά σε αυτό. Όπως εξηγούν οι παραγωγοί, μερικοί ηθοποιοί επιλέγουν να διαβάσουν τα πάντα προκαταβολικά, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να το βιώσουν ενώ διαβάζουν. Αυτές είναι οι καλύτερες αντιδράσεις των ηθοποιών στη μοίρα των χαρακτήρων τους.

Ο Νight King σκοτώνεται

Το cast είναι εμφανώς αγχωμένο και ήσυχο κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, αλλά η μεγάλη στιγμή - που έκανε όλους τους fans να πανηγυρίζουν - είχε τον ίδιο αντίκτυπο και στο cast. Ο Rory McCann που κάνει το Κυνηγόσκυλο είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και πανηγυρίζει άγρια ενώ η Arya σκοτώνει τον Βασιλιά της Νύχτας. Η Maisie Williams χαμογελάει και δείχνει λίγο ανήσυχη από τη δυσκολία της σκηνής.

Ο Varys πεθαίνει, και είναι μια δύσκολη στιγμή

Ο Conleth Hill, o ηθοποιός που παίζει τον Varys αντιδρά πολύ λίγο στη σκηνή του θανάτου του, πέρα από το να σταυρώνει τα χέρια του και να κοκκινίζει (έχει πει σε συνεντεύξεις ότι στεναχωρήθηκε πολύ για τον χαρακτήρα του). Η Lena Headeay και η Gwendoline Christie που κάθονται δίπλα του, κρατάνε το χέρι του εκ περιτροπής ενώ επεξεργάζεται τη στιγμή.

Ο Jorah πεθαίνει

H Emilia Clarke εμφανώς δακρύζει καθώς ο Jorah πεθαίνει (η περιγραφή της σκηνής είναι γεμάτη με τρομακτικές λεπτομέρειες για το πόσο καταστρέφεται το σώμα του). Ο Iain Glen έχει μια πιο ήπια αντίδραση, αλλά φαίνεται ότι επηρεάζεται βαθιά. Το υπόλοιπο cast είναι εντελώς σιωπηλό κι επεξεργάζεται τον εμβληματικό θάνατο.

Ο Jon Snow σκοτώνει την Dany και οι ηθοποιοί δακρύζουν

O Kit Harington, ο οποίος εμφανώς δεν είχε διαβάσει το σενάριο από πριν, κρύβει το στόμα του με το χέρι του, καθώς ο αφηγητής διαβάζει την περιγραφή της σκηνής. Η Emilila κάνει ένα νεύμα με στεναχώρια καθώς εξηγείται το πώς ο Jon σκοτώνει τη Dany και ο Kit εμφανώς δακρύζει. Kαι οι δύο αντιμετωπίζουν το βάθος της αναγκαίας αλλά απαίσιας κίνησης, καθώς η Dany καταρρέει.

"Τέλος του Game of Thrones" λέει ο ένας από τους παραγωγούς. Και όλοι χειροκροτουν και αγκαλιάζονται, και κλαίνε.

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.