CELEBRITIES

Τα παιδιά της Kate Middleton έχουν μία αρκετά απρόσμενη πρωινή ρουτίνα για royals


The Jennettes

30 Μαΐου 2019

20181015_zaa_ap2_133.jpg

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton πηγαίνουν οι ίδιοι στο σχολείο τον 5χρονο πρίγκιπα George και όπως φαίνεται το πρωινό δρομολόγιο θα έχει σύντομα ακόμα έναν επιβάτη. Το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε πρόσφατα πως η πριγκίπισσα Charlotte θα πάει στο Thomas's Battersea το φθινόπωρο, στο ίδιο σχολείο με τον μεγάλο της αδερφό, George. Το σχολείο βρίσκεται μισή ώρα μακριά με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington, πράγμα που σημαίνει ποως οι μικροί royals μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί πριν το ξεκίνημα της μέρας.

Παρά τις όλο και αυξανόμενες royal υποχρεώσεις της Kate και του William, το ζευγάρι συνεχίζει να περνά πολύ χρόνο με τα παιδιά τους. Μπορεί αυτό το πρωινό δρομολόγιο για το σχολείο να μην είναι και το καλύτερο για πολλούς γονείς, αλλά για τους royals είναι μεγάλη υπόθεση, ξέροτνας πως θα μπορούσαν να έχουν οδηγό ή νταντάδες να το κάνουν. 

Επίσης, όσον αφορά την εκπαίδευση των μικρών royals, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, συμμετέχουν ενεργά. "Είναι μέλη της σχολικής κοινότητας," αναφέρει μία πηγή. "Είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το πόσα έχει καταφέρει ο George από τότε που ξεκίνησε την εκπαίδευσή του." 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.