CELEBRITIES

Η Eva Mendes εθεάθη σε μία σπάνια εμφάνιση με τις δύο κόρες της


The Jennettes

31 Μαΐου 2019

abaca_280334_0051.jpg

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Eva Mendes με τις δύο κόρες της κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο Los Angeles στις 29 Μαΐου. Η ηθοποιός, που έχει δύο κόρες -την 3χρονη Amanda και την 4χρονη Esmeralda- απαθανατίστηκε να κρατάει το ένα παιδί στην αγκαλιά της, και το άλλο στο χέρι της, ενώ κατευθύνονταν σε ένα εστιατόριο στο Silverlake για να φάνε μεσημεριανό. H Eva έδειχνε κομψή και casual με μια λευκή pencil φούστα κι ένα μουσταρδί ζακετάκι. Παραλλήλως, η Esmeralda δίαλεξε ένα πολύχρωμο outfit, φορώντας ένα κολάν με πολύχρωμες ρίγες.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε μαζί με τις κόρες της, μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις της για τη μητρότητα στις 20 Μαΐου. Μιλώντας για την Amanda και την Esmeralda, αποκάλυψε ότι προσπαθεί - και δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα- να τις κάνει δίγλωσσες. Η Κουβανικής καταγωγής ηθοποιός είπε: "Προσπαθούμε να διδάξουμε τα παιδιά Ισπανικά και είναι δυσκολότερο από όσο νόμιζα, γιατί μιλάω Spanglish [μια μίξη ισπανικών και αγγλικών] και αυτά μαθαίνουν". Εξήγησε ότι τα κορίτσια συνδυάζουν πλέον τα Αγγλικά και τα Ισπανικά, εισάγοντας ισπανικές λέξεις μέσα σε αγγλικές προτάσεις. "Είναι αξιαγάπητο, αλλά τεχνικά μιλώντας, δεν είναι γλώσσα", είπε δίνοντας ένα παράδειγμα σε άψογα Spanglish. "Είναι χαριτωμένο, αλλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει εκεί έξω", πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW: Evie with Es and Amadita in LA. The photos are from the last week! #evamendes #ryangosling #daughters #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Gosling & Eva Mendes (@gosling.mendes) στις

Δείτε ακόμη: 10 celebrity μανούλες με τα παιδιά τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.