CELEBRITIES

O μικρός πρίγκιπας George σόκαρε το προσωπικό του supermarket κουβαλώντας τις σακούλες με τα ψώνια


The Jennettes

3 Ιουνίου 2019

abaca_564636_098_1.jpg

Οι royals δεν κουβαλούν απλά τις σακούλες του supermarket μόνοι τους, αλλά μαθαίνουν και τα παιδιά τους να βοηθούν από μικρά.

Όταν το προσωπικό του delivery του αγαπημένου supermarket της βασιλικής οικογένειας, Waitrose, στο Norfolk, εμφανίστηκαν στην πόρτα τους για να τους δώσουν τα ψώνια, ο μικρός George είναι ένας από τους ανθρώπους που εμφανίζεται και επιμένει να βοηθήσει στο να φέρει μέσα τις σακούλες.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της The Sun (και φωτογραφίες), ο πρίγκιπας George εμφανίστηκε στην πόρτα μαζί με τον μπαμπά του William για να υποδεχτούν το delivery και να κουβαλήσουν τις σακούλες στο σπίτι τους, στο Anmer Hall.

Απ' ότι φαίνεται, είναι πολύ σπάνιο για έναν πελάτη να κουβαλήσει ο ίδιος τις σακούλες - royal ή όχι.

"Είναι σπάνιο για οποιονδήποτε ακόμα και να προσφερθεί να κουβαλήσει τις σακούλες μέσα. Οπότε το προσωπικό delivery του Waitrose πάντα εκπλήσσεται όταν εμφανίζονται στην πόρτα ο George και ο William," είπε μία πηγή στη The Sun. "O George είναι πάντα εξαιρετικά βοηθητικός και αυτός που πάντα ρωτά τι μπορεί να κουβαλήσει. Του δίνουν τις ελαφριές σακούλες. Δείχνει πόσο προσγειωμένος είναι ο William και πως θέλει ο γιος του να μεγαλώσει και να είναι ευγενικός και βοηθητικός με τους άλλους".

 

Δείτε ακόμη: Η πρώτη μέρα του πρίγκιπα George στο σχολείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.