CELEBRITIES

Η Meghan Markle σχεδιάζει μια πολύ μεγάλη αλλαγή για εκείνη και τον πρίγκιπα Harry


The Jennettes

6 Ιουνίου 2019

20181016_zaa_ap2_120_1.jpg

Η Meghan Markle φαίνεται πως προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Harry για μια πολύ μεγάλη αλλαγή, η οποία θα μπορούσε να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά στις ρίζες της και θα της επιτρέψει να μεγαλώσει το παιδί της μακριά από τη συνεχή παρουσία της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ της Daily Express, η Μeghan Markle είναι αγανακτισμένη με το να ζεί στη σκιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε αρχικά από το Inquisitr, αλλά υπάρχει μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πτυχή, και σχετίζεται με ένα τεράστιο πάρτι που διοργάνωσαν οι φίλοι της Μeghan Markle προς τιμήν της πριν λίγους μήνες.

Ο ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας, Rob Shuter ισχυρίστηκε ότι η πρώην σταρ του Hollywood δεν είναι ενθουσιασμένη που έρχεται σε δεύτερη μοίρα μετά την Middleton και τον πρίγκιπα William, οι οποίοι προετοιμάζουν τους εαυτούς τους για να αναλάβουν τον θρόνο ως Βασιλιάς και Βασίλισσα της Αγγλίας. Πρόσθεσε επίσης ότι η Meghan Markle έχει ένα σχέδιο για να επισκιάσει την δημοτικότητά τους.

Ο Πρίγκιπας Harry είχε πάντα μια μεγάλη αγάπη για τις ΗΠΑ, και ταξίδευε εκεί συχνά από όταν ήταν παιδί. Σε προηγούμενα ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η Markle αρχικά ήθελε να μετακομίσει για ένα μέρος του χρόνου στην Αφρική, την οποία αγαπάνε και οι δύο, μαζί με τον Harry και τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

"Οι πηγές μου λένε ότι στη Βασιλική Οικογένεια υπάρχουν πολλές συζητήσεις για μια προσωρινή μετακόμιση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αφρική, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, δεδομένου ότι η Meghan σχεδιάζει να γυρίσει στην Αμερική μαζί με το μωρό και τον πρίγκιπα", ισχυρίστηκε ο Shuter.

O ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας εξήγησε επίσης ότι το ενδιαφέρον της Markle για την επιστροφή της στις ΗΠΑ, έφτασε στο αποκορύφωμά του μόλις είδε πόσο τράβηξε την προσοχή το πολυτελές baby shower που της διοργάνωσαν οι celebrity φίλες της στη Nέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον Shuter, η Markle είναι έτοιμη να γίνει μια απο τις πιο δημοφιλής κατοίκους των ΗΠΑ, αν μετακομίσει εκεί με τον πρίγκιπα Harry, και να βγει από τη σκιά της Middleton και του Πρίγκιπα William.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.