CELEBRITIES

Το βλέμμα της Beyoncé στη γυναίκα που μίλησε στον Jay-Z ξεσήκωσε τα social media


The Jennettes

7 Ιουνίου 2019

26864522_184632522136875_421492641432076288_n.jpg

Χθες, οι Carters επισκέφθηκαν το Oakland για να απολαύσουν ένα παιχνίδι NBA ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Toronto Raptors στο τρίτο παιχνίδι των τελικών. Φυσικά το διάσημο ζευγάρι δεν ήταν απλώς στους επισήμους, αλλά καθόντουσαν δίπλα στον ιδιοκτήτη των Warriors, Joe Lacob και τη σύζυγό του, Nicole Curran.

Σε ένα κλιπ 13 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο Twitter του καναλιού ESPN, η Curran, η οποία καθόταν ανάμεσα στο σύζυγό της και την Beyoncé, σκύβει μπροστά για να μιλήσει στον Jay-Z. Πριν εκείνος προλάβει να απαντήσει, το ζευγάρι κοιτάζεται με κάποιους fans στην άλλη άκρη του γηπέδου, τους οποίους χαιρετάει χαμογελώντας. Ωστόσο, το χαμόγελο της Beyoncé σβήνει απότομα, καθώς η Curran συνεχίζει να σκύβει μπροστά για να μιλήσει στον superstar σύζυγό της. Στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του video, η Beyoncé φαίνεται πως αλλάζει ελάχιστα θέση στο κάθισμά της.

Παρόλο που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα το τι ακριβώς συζητήθηκε, ο κόσμος του Twitter και οι fans της Bey είδαν την αλληλεπίδραση ανάμεσα στην Curran και τους Carters και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι περισσότερες αντιδράσεις περιστρέφονταν γύρω από τον εκνευρισμό που είδαν στο πρόσωπο της Beyoncé, την οποία αποδίδουν σε εκνευρισμό επειδη η Curran μιλάει με τον Jay-Z, επειδή την παρακάμπτει, ή απλώς επειδή την αντιπαθεί.

H κατάσταση ξέφυγε σύντομα, με την Curran να δέχεται προσβολές και απειλές, από fans της Beyoncé που θεώρησαν ότι η Curran φλέρταρε με τον Jay-Z. Η Curran απευθύνθηκε σε όλους εξηγώντας ότι δεν υπήρξε απολύτως τίποτα τέτοιο, κι ότι η σχέση της με την Beyoncé είναι εξαιρετική. Παραλλήλως, η εκπρόσωπος τύπου της Beyonce, υπενθύμισε στους φανατικούς θαυμαστές της ότι "ξέρω πόσο βαθιά αγάπη της έχετε, αλλά η αγάπη πρέπει να δίνεται σε κάθε άνθρωπο. Δεν θα φέρει χαρά στον άνθρωπο που τόσο αγαπάτε το να μοιράζετε μίσος εξ'ονόματός της. Σας αγαπάμε".

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.