CELEBRITIES

Αυτή είναι η γυναίκα που θα ήθελε ο Boy George να τον υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή του


The Jennettes

18 Ιουνίου 2019

20190520_zaa_s197_187.jpg

Μια ταινία για τη ζωή του Boy George βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα σκαριά, και ο τραγουδιστής των Culture Club δέχθηκε πολλές προτάσεις σχετικά με τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει. Φαίνεται όμως πως ο ίδιος ο Boy George έχει ενθουσιαστεί με "μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις", τη Sophie Turner του Game of Thrones.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε, ο Boy George είπε ότι του αρέσει πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιλογή ίσως ταράξει λίγο τους ανθρώπους. "'Μα δεν μπορεί να παίξει εσένα, είναι γυναίκα!' Όταν όμως ήμουν 17 ετών, θα ήθελα πολύ να είμαι εκείνη. Αυτή ήταν η φιλοδοξία μου!", εξήγησε. Ομολογουμένως, όταν κοιτάμε φωτογραφίες των δυο τους, μπορούμε να δούμε τους λόγους που υπάρχει αυτή η σύγκριση, ειδικά γύρω από τα μάτια και τα μήλα του προσώπου. Και φαίνεται πως το βλέπει και η Sophie. Όταν η ηθοποιός είδε ένα άρθρο με την είδηση, έδειξε την υποστήριξή της με ένα tweet, το οποίο έγραφε "Είμαι τόσο έτοιμη!"

Η συγκεκριμένη επιλογή θα ήταν ένα ρίσκο, το οποίο όμως θα χαιρόμασταν πολύ να δούμε. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας απαιτητικός ρόλος, καθώς ο Boy George δεν έχει παιχτεί ποτέ από νεαρό ηθοποιό. Το 2002, ο Euan Morton τον ενσάρκωσε στο musical Taboo, κι ο Boy George φαίνεται πως είπε ότι ήταν "περισσότερο Boy George από ο,τι είμαι εγώ". Ελπίζουμε να μην πιεστεί πολύ η Sophie.

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.