Αυτή είναι η γυναίκα που θα ήθελε ο Boy George να τον υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή του

The Jennettes
Τρίτη 18 Ιούνιος 2019
20190520_zaa_s197_187.jpg

Μια ταινία για τη ζωή του Boy George βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα σκαριά, και ο τραγουδιστής των Culture Club δέχθηκε πολλές προτάσεις σχετικά με τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει. Φαίνεται όμως πως ο ίδιος ο Boy George έχει ενθουσιαστεί με "μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις", τη Sophie Turner του Game of Thrones.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε, ο Boy George είπε ότι του αρέσει πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιλογή ίσως ταράξει λίγο τους ανθρώπους. "'Μα δεν μπορεί να παίξει εσένα, είναι γυναίκα!' Όταν όμως ήμουν 17 ετών, θα ήθελα πολύ να είμαι εκείνη. Αυτή ήταν η φιλοδοξία μου!", εξήγησε. Ομολογουμένως, όταν κοιτάμε φωτογραφίες των δυο τους, μπορούμε να δούμε τους λόγους που υπάρχει αυτή η σύγκριση, ειδικά γύρω από τα μάτια και τα μήλα του προσώπου. Και φαίνεται πως το βλέπει και η Sophie. Όταν η ηθοποιός είδε ένα άρθρο με την είδηση, έδειξε την υποστήριξή της με ένα tweet, το οποίο έγραφε "Είμαι τόσο έτοιμη!"

Η συγκεκριμένη επιλογή θα ήταν ένα ρίσκο, το οποίο όμως θα χαιρόμασταν πολύ να δούμε. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας απαιτητικός ρόλος, καθώς ο Boy George δεν έχει παιχτεί ποτέ από νεαρό ηθοποιό. Το 2002, ο Euan Morton τον ενσάρκωσε στο musical Taboo, κι ο Boy George φαίνεται πως είπε ότι ήταν "περισσότερο Boy George από ο,τι είμαι εγώ". Ελπίζουμε να μην πιεστεί πολύ η Sophie.

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars