CELEBRITIES

Τρία σπάνια iconic φορέματα της Πριγκίπισσας Diana πωλήθηκαν για σχεδόν 300.000 δολάρια


The Jennettes

20 Ιουνίου 2019

19871115_zaf_d20_003.jpg

Τρία καθημερινα outfts της Πριγκίπισσας Diana δόθηκαν σε δημοπρασία, φτάνοντας σχεδόν τις 300.000 δολάρια, περίπου τρεις φορές πάνω από το ποσό που υπολογιζόταν αρχικά να πουληθούν. Σχεδόν οτιδήποτε έχει φορέσει η αγαπημένη Πριγκίπισσα θα προκαλούσε το ενδιαφέρον των fans αλλα τα συγκεκριμένα τρία ρούχα φαίνεται πως ήταν ακόμη πιο ξεχωριστά.

"Τα πρωινά ρούχα της Diana είναι πολύ πιο σπάνια από τα βραδινά, εκ των οποίων έδωσε ένα μεγάλο μέρος σε δημοπρασία στα τέλη της δεκαετίας του '90", εξήγησε ο Kerry Taylor. o ιδιοκτήτης του ομώνυμου οίκου δημοπρασιών που πούλησε τα ρούχα. "Τα πρωινά ρούχα που φόρεσε για πιο επίσημες περιστάσεις τα έδωσε σε φίλους ή φιλανθρωπικά ιδρύματα, οπότε έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Αυτά ήταν μερικά καταγεγραμένα outfits τα οποία ήταν μοναδικά και ειδικά φτιαγμένα για εκείνη".

Ένας συλλέκτης πουλούσε και τα τρία κομμάτια.

To ένα ήταν ένα απαλό ροδακινί πουά φόρεμα σακάκι, της σχεδιάστριας Catherine Walker, το οποίο η Πριγκίπισσα φόρεσε στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας το 1988, και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις (ήταν ένα από τα αγαπημένα της). Το συγκεκριμένο πωλήθηκε για $116,765.

Το δεύτερο ήταν ένα κόκκινο κοστούμι Jasper Conran, το οποίο πωλήθηκε για $78,474 και πρόκειται για το παλιότερο από τα τρια ρούχα. Η Diana το φόρεσε όταν βάφτισε το κρουαζιερόπλοιο Royal Princess το 1984.

Το τρίτο ήταν και το ρούχο που πωλήθηκε σε υψηλότερη τιμή, αγγίζοντας τα $133,073. Το ριγέ φόρεμα των David και Elizabeth Emanuel με το διακριτικό πουά, φορέθηκε από την Πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της στο Bahrain με τον Πρίγκιπα Charles το 1986.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.