CELEBRITIES

Το κόσμημα της Kate Middleton που αποδεικνύει πως προετοιμάζεται για να γίνει βασίλισσα


The Jennettes

24 Ιουνίου 2019

20181211_zaa_m160_083.jpg

Η Kate Middleton φαίνεται πως τελευταία ντύνεται όλο και περισσότερο σαν βασίλισσα - παίρνοντας μαθήματα από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και τις επιλογές της στα αξεσουάρ.

Μιλώντας, στην Express, ο ειδικός στα διαμάντια και γεωλόγος, Grant Mobley, εξήγησε το αντίκτυπο της Kate στο trend - και γιατί πιστεύει πως το υποστηρίζει: 

"H Kate Middleton αγαπά το κλασικό αυτό είδος κοσμημάτων και φέρνει τις διαμαντένιες καρφίτσες πίσω στη μόδα με brands όπως Gucci και Alexander McQueen να επνεδύουν επίσης στην τάση με τις καρφίτσες".

"Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως η Kate Middleton έχει γίνει style icon από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και η γκαρνταρόμπα της έχει υψηλή ζήτηση".

Το στιλ της Middleton είναι επηρεασμένο από τη βασίλισσα κατά κάποιον τρόπο, ειδικά όσον αφορά την αγάπη της για τις διαμαντένιες καρφίτσες. "Οι royals γνώριζαν πάντα την πραγματική αξία των φυσικών διαμαντένιων κοσμημάτων και γνωρίζουν πως χάρη στην σπανιότητά τους, τη διαχρονικότητα και την συναισθηματική τους αξία, θα συνεχίσουν να περνούν από γενιά σε γενιά".

 

Δείτε ακόμη:  H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.