CELEBRITIES

H Rihanna χρησιμοποίησε ένα μανεκέν με καμπύλες για τη νέα της συλλογή και το internet έχει ενθουσιαστεί


The Jennettes

25 Ιουνίου 2019

abaca_593462_041.jpg

Η Rihanna βλεπει τη μόδα με έναν τρόπο που συμπεριλαμβάνει κάθε σωματότυπο, κι αυτό το έχει αποδείξει τόσο με τη συλλογή εσωρούχων Savage x Fenty αλλά και με την κολεξιόν Fenty for Puma. Τώρα όμως, η RiRi έχει το δικό της fashion label και φρόντισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες όλων των μεγεθών στη νέα της εταιρεία. Στο πρώτο κατάστημα που παρουσίαση την κολεξιόν της, η Rihanna χρησιμοποίησε ένα μανεκέν με καμπύλες, ενθουσιάζοντας τους fans.

Το μανεκέν φορούσε ένα αμάνικο πορτοκαλί neon φόρεμα, το οποίο εφαρμόζει στο σώμα, και φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε στήθος, στομάχι και ανοιχτούς γοφούς. Συνήθως τα μαγαζιά χρησιμοποιούν μανεκέν μικρότερου μεγέθους και χωρίς καμπύλες, αλλά φαίνεται πως η Rihanna ήθελε να επιβεβαιώσει ότι θα καταλάβουν όλες οι γυναίκες ότι μπορούν να φορέσουν τα ρούχα της.

Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να επαινέσουν αυτήν την κίνηση, λέγοντας ότι τα ρεαλιστικά μανεκέν είναι ένας τρόπος να καταλάβουν οι γυναίκες πώς θα εφαρμόζουν επάνω τους τα ρούχα, αυξάνοντας τις πωλήσεις και μειώνοντας τις επιστροφές. Πολλές γυναίκες επεσήμαναν οτι ηταν η πρώτη φορά που είδαν κάποια κούκλα να έχει γοφούς ή στομάχι, όπως εκείνες.

Δείτε ακόμη: Ο καλλιτέχνης που μετατρέπει τις plus-size γυναίκες σε τέχνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.