CELEBRITIES

Oι χειρότερες επιλογές ηθοποιών που έχουν γίνει σε ταινίες


Χριστίνα Γουδρούπη

26 Ιουνίου 2019

js2lkac.jpg

Το αν μια ταινία θα είναι καλή ή όχι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το σενάριο, η σκηνοθεσία, τα κοστούμια και η φωτογραφία πρέπει να δέσουν μεταξύ τους, ενώ φυσικά το casting μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει το συνολικό αποτέλεσμα.

Μερικές φορές, δεν έχει να κάνει με το αν ένας ηθοποιός είναι καλός ή κακός. Υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι, οι οποίοι όμως δεν ταιριάζουν απαραίτητα σε όλους τους ρόλους. Πόσο μάλλον αν ο χαρακτήρας που πρέπει να ενσαρκώσουν δεν έχει την ίδια ηλικία, εθνικότητα ή δεν ανήκει καν στην ίδια φυλή με αυτούς.

Emma Stone – Aloha

Όσο υπέροχη κι αξιαγάπητη κι αν είναι η Emma Stone (και είναι πολύ), η επιλογή της για τον ρόλο μιας κοπέλας με καταγωγή από τη Χαβάη και την Κίνα, δε δείχνει πολύ επιτυχημένη. Η ίδια το κατάλαβε αργότερα και ζήτησε συγγνώμη για αυτό.

Halle Berry – Catwoman

Το Catwoman δεν ήταν τόσο κακή ταινία εξαιτίας της Halle Berry. Παρόλα αυτά, το casting της στον ρόλο της μυστήριας και λάγνας ηρωίδας, δεν ήταν καθόλου ταιριαστό (ενώ η Michelle Pfeiffer το απογείωσε).

Scarlett Johansson – Ghost in the Shell

Η Scarlett Johansson είναι πολύ καλή σε ο,τι κάνει. Παρόλα αυτά, η επιλογή της σε έναν ρόλο που ήταν φτιαγμένος για Ασιάτισσα ηθοποιό, δεν ήταν καθόλου καλή και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Colin Farrell – Alexander

Ο Colin Farrell έχει πολλές καλές ερμηνείες στο βιογραφικό του, αλλά ο ρόλος του Μέγα Αλέξανδρου δεν είναι μια από αυτές. Από το μαλλί που ο ίδιος είπε οτι θύμιζε την Doris Day, μέχρι την Ιρλανδική προφορά του που δεν μπόρεσε να αποβάλλει, η ερμηνεία του ήταν μια αποτυχία.

Angelina Jolie – Alexander

Λες και ο Colin Farrell δεν ήταν ήδη αρκετά κακή επιλογή για το ρόλο, οι υπέυθυνοι έδωσαν τον ρόλο της μητέρας του στην Angelina Jolie. Η Jolie ήταν 29 χρονών όταν ανέλαβε τον ρόλο, κι ο Farrel 28. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έκαναν και καμία προσπάθεια να την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη.

Cameron Diaz – Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης

Ανάμεσα στις εκπληκτικές ερμηνείες της κλασικής πλέον ταινίας του Scorsese (o "Χασάπης" του Daniel Day Lewis έχει μείνει πλέον στην ιστορία), η Cameron Diaz ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Η Ιρλανδική προφορά της δεν ήταν καθόλου πειστικη και οι σκηνές της με τον Leonardo DiCaprio είναι από τις πιο αδύναμες της ταινίας

Ben Affleck – Batman vs. Superman

Η επιλογή του Ben Affleck για τον ρόλο του Batman καταφέρνει ακόμα να εξοργίζει τους fans της σειράς ταινιών. Ίσως να μην του ταίριαζε ο ρόλος. Ίσως να φταίει που ο προηγούμενος Batman ήταν ο Christian Bale. Πάντως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του.

Russell Crowe – Οι Άθλιοι

Ο Russel Crowe δεν είναι κακός ηθοποιός. Σίγουρα όμως δεν είναι και καλός τραγουδιστής, και η επιλογή του για να παίξει σε ένα musical είναι σίγουρα ατυχής.

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.