CELEBRITIES

Ο Woody Allen σκηνοθετεί όπερα στη Σκάλα του Μιλάνου


3 Ιουλίου 2019

20160510_zaf_f84_1242.jpg

Μπορεί ο 83χρονος σκηνοθέτης να έφυγε σαν κατατρεγμένος από τις ΗΠΑ εξαιτίας των (μη επιβεβαιωμένων) κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε κάνει εις βάρος του η θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, βρήκε όμως απάνεμο λιμάνι και καλλιτεχνικό άσυλο στην Ευρώπη. Οχι μόνο ετοιμάζει τη νέα του ταινία με γυρίσματα επί ισπανικού εδάφους, αλλά πρόκειται να σκηνοθετήσει για πρώτη φορά στην ξακουστή Σκάλα του Μιλάνου μία όπερα του Πουτσίνι – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Repubblica.

Ο νέος ρόλος του λοιπόν, ως σκηνοθέτης όπερας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το έργο «Gianni Schicchi» του Τζάκομο Πουτσίνι. «Βασική πηγή έμπνευσής μου, είναι ο ιταλικός νεορεαλισμός, μέσα από ταινίες του Ντε Σίκα και του Φελίνι. Η Ευρώπη ήταν πάντα καλή μαζί μου, ακόμη και όταν οι ταινίες μου δεν πήγαιναν καλά στην Αμερική, εδώ σημείωναν πάντα επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά ο Αλεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.