CELEBRITIES

H Celine Dion φόρεσε ένα αξεσουάρ - φόρο τιμής στον Τιτανικό


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

abaca_153176_27.jpg

H λίστα των επιτευγμάτων της Celine Dion είναι αρκετά μεγάλη, όμως ένα ξεχωριστό σημείο της καριέρας της υπήρξε και παραμένει το τραγούδι που σημάδεψε τον "Τιτανικό". Φαίνεται πως και η ίδια αγαπάει την ταινία και το "My Heart Will Go On" όσο κι εμείς, αφού αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής στην ταινία με ένα ξεχωριστό αξεσουάρ. Εκτός από ένα φούτερ Τιτανικός που έχει φορέσει στο παρελθόν, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού φορώντας ένα μπλε διαμαντένιο κολιέ με την "Καρδιά του Ωκεανού".

Το συγκεκριμένο κόσμημα φορέθηκε αρχικά από την Rose Dewitt Bukater (Kate Winslet) στην ταινία, κι αργότερα κατέληξε στον ωκεανό. Ένα αντίγραφό του εμφανίστηκε στο show του brand Vetements, ως μέρος της αντρικής ανοιξιάτικης συλλογής, και μάλλον κάπως έτσι βρέθηκε στα χέρια της Celine Dion. Το αξεσουάρ συμπλήρωσε εξαιρετικά το outfit της, το οποίο περιλάμβανε ένα oversize σακάκι με ένα μανίκι κι ένα T-Shirt "I Heart Paris Hilton" από το ίδιο brand.

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν το συγκεκριμένο αντίγραφο περιλαμβάνει διαμάντια, πάντως ένα ίδιο είχε φορέσει και στα βραβεία Oscar το 1998.

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.