CELEBRITIES

Η Catherine Zeta-Jones και η 16χρονη κόρη της ποζάρουν στο front row του οίκου Fendi


The Jennettes

5 Ιουλίου 2019

20190704_zaa_d20_989.jpg

Η κόρη της Catherine Zeta-Jones ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της όσον αφορά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις - απόδειξη η εμφάνιση με τη μητέρα της στη Ρώμη.

Το fashionable δίδυμο μαμάς και κόρης έκανε μία κοινή εμφάνιση στο front row του show του οίκου Fendi στο Κολοσσαίο και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 55cosasbonitas (@55cosasbonitas) on

Η 16χρονη Carys, που είναι μοντέλο, φόρεσε ένα ανοιχτό καφέ φόρεμα με κόψιμο στο μπροστινό μέρος, μία mini bag του οίκου Fendi και έντονο eyeliner. Η Catherine, έκανε μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, nude γόβες και μαλλιά πιασμένα σε έναν κομψό κότσο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shtyle (@onshtyle) on

Στο ίδιο show παρευρέθηκαν και οι Susan Sarandon, Kiernan Shipka και Zoey Deutch, ανάμεσα σε άλλες, που πόζαραν με την Catherine και την κόρη της.

Η Carys και η Catherine δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί - η τελευταία φορά που τις είδαμε ήταν σε ένα ακόμα fashion show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο.

 

Δείτε ακόμη: Carys Douglas: Η εντυπωσιακή κόρη της Catherine Zeta-Jones

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.