CELEBRITIES

Η απάντηση της Meghan Markle όταν ο Pharrell επαίνεσε τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry


The Jennettes

18 Ιουλίου 2019

Η απάντηση της Meghan Markle όταν ο Pharrell επαίνεσε τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

Η Meghan Markle και ο Pharrell είχαν μία πολύ ειλικρινή συζήτηση για τη ζωή όταν γνωρίστηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Lion King.

Ο Pharrell επαίνεσε το royal ζευγάρι για την "σημαντική" σχέση τους που πιστεύει πως είναι απαραίτητη στο "κλίμα της εποχής".

"Μην το πάρετε ποτέ ως δεδομένο, αλλά το τι σημαίνει στο κλίμα της εποχής, απλά ήθελα να σας πω πως είναι τόσο σημαντοκό για πολλούς από εμάς. Αλήθεια," είπε, περιγράφοντας τον δεσμό τους ως "υπέροχο" και "καταπληκτικό". Ο μουσικός ίσως αναφέρεται στη διαφυλετική τους σχέση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην βασιλική οικογένεια.

"Ευχαριστούμε τόσο πολύ. Είναι τόσο ευγενικό εκ μέρους σου," απάντησε η δούκισσα του Sussex.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World Diary ?? (@world_diary_2019) on

"Σας επικροτούμε," συνέχισε ο Williams, όσο το ζευγάρι άγγιζε το χέρι του ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. "Ευχαριστούμε. Δεν το κάνουν εύκολο," είπε η Meghan, χωρίς να εξηγήσει ποιούς εννοεί. Ωστόσο, το σχόλιό της έρχεται μετά από μήνες επίθεσης από τον τύπο για το γεγονός πως θέλησαν να κρατήσουν την βάπτιση του παιδιού τους ιδιωτική αλλά και τις ικανότητες της Markle ως μητέρα.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.