CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William με τα παιδιά του σε μία φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί


Αφροδίτη Σακκά

24 Ιουλίου 2019

Ο πρίγκιπας William με τα παιδιά του σε μία φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί

O πρίγκιπας George έγινε 6 ετών την Δευτέρα που πέρασε και όπως αρμόζει στην βασική παράδοση, ο William και η Kate δημοσίευσαν μερικά πορτραίτα του, τα οποία φωτογράφησε η ίδια η δούκισσα του Cambridge. Αλλά μία φωτογραφία που δεν είχε δημοσιευθεί ξανά ήταν αυτή που μας τράβηξε την προσοχή: το The Army in London ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter που περιλαμβάνει όλα τα παιδιά του William και της Kate, από το King Power Royal Charity Polo Day.

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας William χαμογελά κρατώντας στην αγκαλιά του τον πρίγκιπα Louis, ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte στέκονται μπροστά του. Δύο στρατιωτικοί χαμογελούν δίπλα στον William - και μπροστά του, ένας τέραστιος σκύλος ιρλανδικής ράτσας ονόματι Domhnall, η μασκότ των Irish Guards. Η Charlotte, απ' ότι φαίνεται, αγαπά τα σκυλιά, αφού επέλεξε να κοιτά τον Domhnall παρά την κάμερα!

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.