CELEBRITIES

H Priscilla Presley ζήτησε να την ενσαρκώσει η Lana Del Rey στην ταινία για τη ζωή του Elvis


Χριστίνα Γουδρούπη

25 Ιουλίου 2019

H Priscilla Presley ζήτησε να την ενσαρκώσει η Lana Del Rey στην ταινία για τη ζωή του Elvis

H Priscilla Presley έχει υπάρξει εμφανώς μια από τις εμπνεύσεις της Lana Del Rey. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή τους ομοιότητα, αλλά και το γεγονός ότι ακόμη και η αίσθηση του στιλ της Lana Del Rey είναι ένα νεύμα στο στιλ της πρώην συζύγου του Elvis. Υπάρχει μάλιστα ένας στίχος στο τραγούδι της Lana Del Rey, "Body Electric", o oποίος αναφέρεται στον βασιλιά της rock n' roll.

Με την ανακοίνωση ότι ο Austin Butler πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του Εlvis Presley στην επερχόμενη βιογραφική ταινία, οι φήμες φούντωσαν για το ποια θα ενσάρκωνε την πρώην κυρία Presley. Παρόλο που τίποτα δεν είναι τίποτα επίσημο ακόμη, το όνομα της Lana Del Rey έχει συζητηθεί πολύ, ενώ και η ίδια η Priscilla φαίνεται να συμφωνεί.

Σε ένα video που δημοσιεύτηκε από το Blast, η Priscilla Presley αποκάλυψε ότι βρίσκεται "σε επαφή με τον [σκηνοθέτη] Baz [Luhrmann]. Ξέρω τι γίνεται". Μιλώντας για την Lana, η ίδια αποκάλυψε ότι της αρέσει.

Η Lana δεν έχει σχολιάσει ακόμα για την πιθανότητα να αναλάβει τον ρόλο. Η ταινία θα εστιάζει στα χρόνια της επιτυχίας του Βασιλιά, ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτής της ιστορίας θα αφορά τη σχέση του με τον manager, Tom Parker, τον οποίο θα υποδυθεί ο Tom Hanks.

hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it http://smarturl.it/LDRhope

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey) στις

1959 #ThrowbackThursday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Presley (@priscillapresley) στις

Δείτε ακόμη: Η Lana Del Rey εμφανίστηκε ανανεωμένη και αδυνατισμένη στο Beverly Hills

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.