CELEBRITIES

Donatella Versace: Αγόρασε την υπέροχη βίλα "La Verbanella" έναντι 5 εκατομμυρίων


The Jennettes

6 Αυγούστου 2019

Donatella Versace: Αγόρασε την υπέροχη βίλα "La Verbanella" έναντι 5 εκατομμυρίων

Την περίφημη βίλα "La Verbanella", μία από τις πλέον πολυτελείς βίλες στη λίμνη Ματζόρε, στην Ιταλία, αγόρασε η Donatella Versace και η είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Η συγκεκριμένη βίλα, που είναι επίσης γνωστή με το όνομα «Villa Mondadori» και  αγοράστηκε από τη διάσημη σχεδιάστρια έναντι  σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπεύθυνο μεσιτικό γραφείο που διαμεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί η αγορά. Η βίλα ανήκε στην οικογένεια Μονταντόρι, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου εκδοτικού οίκου, την οποία είχε αγοράσει τη δεκαετία του 1920.

jenny.gr


Το οίκημα έκτασης 1400 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ακριβώς πάνω στη λίμνη, στη βόρεια Ιταλία, και περιλαμβάνει έναν μεγάλο κήπο με πισίνα και περίπου 50 δωμάτια δωμάτια, 20 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

jenny.gr


Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Versace πούλησε τον οίκο μόδας της στον όμιλο Michael Kors, έναντι 1,83 δισεκατομμυρίων ευρώ αλλά η Donatella παραμένει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, που ίδρυσαν το 1978 τα αδέλφια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.