CELEBRITIES

Tίτλοι τέλους για Bella Hadid και Weeknd


The Jennettes

7 Αυγούστου 2019

Tίτλοι τέλους για Bella Hadid και Weeknd

Η Βella Hadid και ο Weeknd δεν είναι πλέον ζευγάρι! Μετά από ενός χρόνου σχέση, το 22χρονο μοντέλο και ο 29χρονος τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye χώρισαν οριστικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εξ’αποστάσεως σχέση τους δημιούργησε προστριβές μεταξύ τους και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

«Ο καθένας βρίσκεται πια σε ξεχωριστά μέρη και φυσικά και συναισθηματικά», τόνισε μια πηγή στις δημοσιεύσεις. « Η Bella προετοιμάζεται για το ανερχόμενο fashion week και ο Abel δουλευεί πάνω στη μουσική του για το ανερχόμενο ντεπούτο του.»
Bέβαια, κανείς δεν ξέρει αν αυτός ο χωρισμός τους είναι οριστικός αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Είχε διακόψει τη σχέση του τον Δεκέμβρη του ’17 και τον Μάιο του ’18 εντοπίστηκαν σε τρυφερές στις Κάννες ενώ δύο μήνες αργότερα το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Δείτε ακόμη: H Bella Hadid δεν αποχωρίζεται το eyeliner της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.