CELEBRITIES

Η Celine Dion αγόρασε αποθήκη στο Las Vegas για τα παπούτσια της


12 Αυγούστου 2019

Η Celine Dion αγόρασε αποθήκη στο Las Vegas για τα παπούτσια της

Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται την 90χρονη σήμερα Ιμέλντα Μάρκος, σύζυγο του πρώην δικτάτορα των Φιλιππίνων, και την περίφημη συλλογή παπουτσιών της που έφτανε τα 3.000 ζευγάρια. Αν σε αυτή προσθέταμε και εκείνη της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City» και πολλαπλασιάζαμε το άθροισμα επί δύο, πάλι δεν θα φτάναμε τη συλλογή παπουτσιών της Σελίν Ντιόν!

Η Καναδή τραγουδίστρια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στo WWD ότι η συλλογή της αποτελείται από 10.000 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα. «Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω» δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.