CELEBRITIES

Πουλήθηκε η έπαυλη του George Michael έναντι 3,4 εκατομμυρίων λιρών


The Jennettes

14 Αυγούστου 2019

Πουλήθηκε η έπαυλη του George Michael έναντι 3,4 εκατομμυρίων λιρών

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του George Michael πουλήθηκε η έπαυλη στην τιμή των 3,4 εκατομμυρίων λιρών. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, μια οικογένεια είναι αυτή που αγόρασε το ακίνητο του 16ου αιώνα, τον περασμένο μήνα, στην περιοχή Goring on Thames.

jenny.gr

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, που την εκπροσωπεί επιβεβαίωσε την είδηση ότι το Mill Cottage πουλήθηκε. Όπως δήλωσε στην Mirror: «Ήταν ένα μέρος που λάτρευε, κυρίως για την ιδιωτικότητα που του παρείχε. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε ευγενικά από τους νέους ιδιοκτήτες να απολαύσουν το ακίνητο όπως έκανε κι εκείνος».

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, ύψους 98 εκατομμυρίων δολαρίων στις αδερφές του, στον πατέρα του, σε στενούς φίλους και πρώην συνεργάτες του, αφήνοντας εκτός τον πρώην σύντροφό του. Αυτό το γεγονός τάραξε τον Fadi Fawaz ο οποίος δεν ήθελε να αποχωρίσει από την έπαυλη και αναγκάστηκε να φύγει με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.